Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε οι συνεχείς και απρόβλεπτες αλλαγές επιφέρουν σύγχυση για ξεκάθαρη γνώση των παροχών του κοινωνικού μας φορέα. Τα νέα δεδομένα ήταν η κινητήριος σκέψη να κινηθούμε στη δημιουργία για πρώτη φορά Ομαδικού Συμβολαίου Ζωής και Υγείας που θα ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες μας και θα έχει το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Σε πρώτη φάση απευθυνθήκαμε στις Ασφαλιστικές Εταιρείες μέσω του ανεξάρτητου ασφαλιστικού γραφείου GlobalCareγια να έχουμε μια πρώτη εικόνα καλύψεων αλλά και κόστους με βάση τον Μ.Ο. ηλικίας των γυμναστών, και με πιθανό σενάριο την αποδοχή του Ομαδικού Συμβολαίου από τουλάχιστον 200 συναδέλφους. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί από παραμέτρους όπως, τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων, την ηλικιακή σύνθεση, το φύλο.

Για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τελικό κόστος θα πρέπει να μας αποστείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο εθελοντικό ομαδικό ασφαλιστήριο, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος έως 01/10/2015 στην διεύθυνση : info@pepfa.gr όπου θα γίνει η καταγραφή των ενδιαφερομένων, ώστε να μας δοθεί η τελική προσφορά προκειμένου η έναρξη να γίνει το συντομότερο δυνατό!

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Συμβολαίου θα είναι Ασφάλεια ζωής, θάνατος από ατύχημα, μερική ή ολική ανικανότητα εργασίας μέχρι ~ 10.000 €. Ετήσιο όριο νοσοκομειακής κάλυψης ~ 7.000 €/ανά άτομο με ποσοστό κάλυψης 80%, β΄ θέση. Ετήσιο όριο κάλυψης εξωνοσοκομειακών (γιατροί επιλογής μας, φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις) ~ 700 €/ ανά άτομο, με ποσοστό κάλυψης 80%. Θεωρήσαμε ότι το κόστος που θα πρέπει να καταβάλλουμε – όσο επώδυνο και αν φαίνεται στις παρούσες συνθήκες – θα εξοικονομήσει κόστη που θα πρέπει να καταβάλλουμε για τη νοσοκομειακή μας περίθαλψη, αλλά κυρίως για τις εξωνοσοκομειακές μας παροχές, όπως ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, φάρμακα.

Πολλοί συνάδελφοι που ήδη έχουν ατομική ασφάλεια και καταβάλλουν σημαντικά ποσά για το πρόγραμμά τους, θα μπορούν να προβούν σε μερική τροποποίηση αυτού ώστε σε συνδυασμό με το Ομαδικό Συμβόλαιο να έχουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, αλλά κυρίως σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Η συμπλήρωση της φόρμας για εκδήλωση ενδιαφέροντος  για συμμετοχή στο ομαδικό δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση, ωστόσο θερμή παράκληση όσοι την συμπληρώσουν να έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον γιατί από αυτά τα στοιχεία θα εκτιμηθεί και το μηνιαίο ασφάλιστρο.

Στόχος της Ένωσης είναι το κόστος ανά ασφαλιζόμενο να μη ξεπερνά σε ετήσια βάση τα 150 με 200 ευρώ!!

Επίσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι όσοι τελικά ενταχθούν στο ομαδικό συμβόλαιο του συλλόγου μας θα λάβουν από το ασφαλιστικό γραφείο που επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει, μια κάρτα προνομίων από Όμιλο Νοσοκομείων αλλά και από διαγνωστικά κέντρα χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Θα μπορούν τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους, σύζυγος παιδιά αλλά και γονείς, να έχουν ειδικές προνομιακές τιμές για ιατρικές επισκέψεις, για διαγνωστικές εξετάσεις, για τυχόν νοσηλεία αλλά και την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του Checkup.

Ελπίζουμε να ενστερνιστείτε και εσείς τις σκέψεις μας για καλύτερες υπηρεσίες που ιδίως σήμερα μας είναι περισσότερο αναγκαίες.

Είμαστε στην διάθεσή σας,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΕΠΦΑ

 

Δείτε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

 

Δείτε παράδειγμα ομαδικού ασφαλιστηρίου

Facebook

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ALTERLIFE

ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ My fp

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ "CARDIO RUN"

ΧΟΡΗΓΟΣ