Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μνήμης για τον Αλκέτα Παναγούλια που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο “METROPOLITAN” (πρώην Χανδρής), Λεωφ. Συγγρού 385, στην αίθουσα ΧΙΟΣ.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Οικονομολόγων & Στελεχών (Π.Σ.Α.Ο.Σ.), ο Τομέας Ποδοσφαίρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) και ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού από την προπονητική διαδρομή του Αλκέτα Παναγούλια και έχουν προσκληθεί να μιλήσουν ο πρώην και ο νυν Υφυπουργός Αθλητισμού, ποδοσφαιρικοί παράγοντες, διεθνείς ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και προπονητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνείστε στην κα Σύλια Σακκά ή στην κα Σταυρούλα Κυρίτση στο τηλέφωνο 210 3634210 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Με εκτίμηση

 

Στέλιος Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών

Ευάγγελος Κρητικός, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Οικονομολόγων & Στελεχών

Δώρος Κλεοβούλου, Πρόεδρος Τομέα Ποδοσφαίρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Νίκος Φλέκκας, Πρόερδος Σύλλογου Φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος»

Facebook

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ALTERLIFE

ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ My fp

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ "CARDIO RUN"

ΧΟΡΗΓΟΣ